Tvarování jednotlivých kousků ve speciálních formičkách ovšem není zdaleka nutné, výsledkem mohou být i docela obyčejné Eskymo řezy složené z celých plátů čokoládového piškotu proložené vrstvou lahodného krému a krájené na tvarově...
Jednoduše zkombinujte světlý pikot s tmavým čokoládovým krémem, ale jde to i naopak. Vložka z podélně rozkrojených banánů je v obou případech stejná. Kterou variantu zvolíte? Samozřejmě je to jen na vás,...
Zajímavou kapitolu tvoří saláty s masem, kde opravdový vrchol dokonalosti představuje fantasticky šťavnatý, středně propečený rostbíf. V kombinaci s vitamíny a rafinovanou marinádou je to dobrota, které...
Francouzští kulinární experti z věhlasné soukromé školy nejvyššího kuchařského umění Le Cordon Bleu (založena byla již v roce 1895) by nám jistě neodpustili, že jsme v původní receptuře nahradili kvalitní telecí maso kuřecím. Nicméně...
Hrátky s různými druhy těsta mohou přijít s nevídaným novým nápadem, ať už je to pečivo na sladký či slaný způsob. Vůbec nejlepší je těsto kynuté, ale obávat se ho ani trochu...
Podmínkou této rafinované úpravy je jeden velice důležitý krok: Každé kuřecí stehno je třeba částečně vykostit (viz postup s receptem). Tato úprava se sice týká...
Zřejmě to bylo složení moučníku vrstva za vrstvou, co inspirovalo tvůrce těchto úžasných řezů, aby je pojmenoval po nejvyšším pohoří černého kontinentu. Téměř černá, vlastně čokoládová, je jejich pečená podstata....