Pracovní postup
Sladké kousky, jež z takových forem vytlačíte, jsou jeden jako druhý, a výhodou je také skutečnost, že v nich můžete libovolně kombinovat prakticky cokoli, od piškotových plátů přes náplně, krémy, rosoly, punčovinu až po lehkou šlehačku. Záleží, co komu chutná, a jak se to nakonec líbí. Fantazii se meze nekladou. Nejnovější trend pak představuje obkládání jednotlivých kousků pružnými biskvitovými plátky se zapečenými barevnými vzory vytvořenými pomocí speciálních plastových šablon
Postup
1
Další
|
|
2
Další
|
Na rovnou podložku vyrovnejte formičky (plastový formovač) a stěny každé vyložte uvnitř proužkem pružné separační fólie |
3
Další
|
|
4
Další
|
Dolů až na „dno“ vtlačte vypíchnutý piškotový plátek. Při obkladu stěn biskvitem bývá moc velký, takže ho upravte třeba nůžkami |
5
Další
|
|
6
Další
|
Další v pořadí je krém, zde tvarohový se zakysanou smetanou, zpevněný želatinou. Použít ovšem lze jakýkoli jiný dle chuti |
7
Další
|
|
8
Další
|
Zchlazené zákusky můžete z formiček vytlačit (kovové snadno stáhnete). Odstraňte z boků i separační fólii (proužky lze použít opakovaně) |
9
Další
|
|
10
Další
|