Ingredience
-
400 g těstoviny
-
1 malá cuketa
-
1 cibule
-
několik stroužků česnek
-
rostlinný olejna smažení
-
špetka pronselvánské koření
-
špetka sůl
-
listy salát
-
15 g máslo
Pracovní postup
Někdo jim říká „sekaný ropovod“, ale tyhle těstoviny Italové milují. Znají dvě varianty: „penne lisce“ (hladké) a „penne rigate“ (s rýhami). Můžete zvolit kteroukoliv, Larisa ovšem doporučuje těstoviny z tvrdé pšenice, které obsahují více bílkovin.
Postup
1
Další
|
|
2
Další
|
|
3
Další
|
|
4
Další
|
|
5
Další
|
|
6
Další
|
6) Uvařené těstoviny sceďte a omastěte je máslem |
7
Další
|
7) Hotovo! Všechno promíchejte a porce nazdobte podle své fantazie petrželovou, cibulovou natí nebo salátem |