0 0
Penne s cuketou a restovanou mladou zeleninou

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredience

400 g těstoviny
1 mladá cuketa
1 cibule
několik stroužků česnek
olej na smažení
špetka provensálské koření
sůl
15 g máslo
listy salát

Penne s cuketou a restovanou mladou zeleninou

Features:
    Národní kuchyně

    Tímto pokrmem určitě nepohrdnou ani skalní masožravci: Mladá restovaná cuketa někomu chutná po houbách, dalším právě po mase. S těstovinami penne a osmahnutou směsí mladé sezónní zeleniny tahle dobrota musí chutnat každému. Připravili jsme pro vás recept, jak tuto lahůdku připravují v Rusku. Jeho autorkou je Larisa Charčenko.

    • Střední

    Ingredience

    Pracovní postup

    Sdílejte

    Někdo jim říká „sekaný ropovod“, ale tyhle těstoviny Italové milují. Znají dvě varianty: „penne lisce“ (hladké) a „penne rigate“ (s rýhami). Můžete zvolit kteroukoliv, Larisa ovšem doporučuje těstoviny z tvrdé pšenice, které obsahují více bílkovin.

    (Navštíveno 132x, dnes 1x)

    Postup

    1
    Další

    Nejprve uvaříme v osolené vodě do měkka těstoviny. Pokud použijete ty z tvrdé pšenice, vařte je nejméně 20 minut.

    2
    Další

    Mezi tím rozložte na pánev s rostlinným olejem nasekanou cibulku a česnek

    3
    Další

    Nakrájejte také cuketu na půlkroužky

    4
    Další

    Při pravidelném míchání restujte zeleninu dozlatova

    5
    Další

    Přidejte špetku soli a koření

    6
    Další

    Uvařené těstoviny sceďte a omastěte je s máslem

    7
    Další

    Hotovo! Všechno promíchejte a porce nazdobte podle své fantazie petrželovou, cibulovou natí nebo salátem

    Předchozí
    Cordon Bleu, ostužkovaná roládová legenda
    Další
    Zabijačková huspenina
    Předchozí
    Cordon Bleu, ostužkovaná roládová legenda
    Další
    Zabijačková huspenina
    Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here