Ingredience
-
bílky
-
70 g na 1 bílek krupicový cukr
Pracovní postup
Pokud jste připravovali žloutkové cukroví (a teď nevíte, co se zbylými bílky, máme jednoduchou radu: Pojďme si připravit další dobrotu, která se vám bude opravdu rozplývat na jazyku. I když se jim říká sněhové pusinky, věřte, že vás zahřejí! Navíc existuje spousta variací, můžete je udělat také ořechové, kokosové, nebo barevné. Je to jen na vás.
Postup
1
Další
|
|
2
Další
|
|
3
Další
|
|
4
Další
|
V troubě sušíme asi 2 hodiny při teplotě 50° C. |
5
Další
|
Pokud chcete, můžete si vyrobit pusinky kokosové, ořechové i různě barevné, stačí do hotové hmoty přimíchat kokos, ořechy nebo potravinářské barvivo. |